Demo

Demo large

 

Udskriftsversionen af vurderingen er det egentlige produkt, hvor vi på en enkel måde forklarer principperne i vurderingen. Samtlige beregningsgrundlag vises med udførlige forklaringer.

Ved at klikke på nedenstående link kan du se en demo af FAQTUM vurderingen. Rapporten er lavet på en reel virksomhed – som derefter er anonymiseret.

Rapporten viser omfanget og detaljeringsgraden i en standard virksomhedsvurdering. Vurderingen kan leveres på alle nordiske virksomheder.

Vis demo vurderingen


Konkurrentanalyse 
Vil du gå ekstra velforberedt ind til næste ledelses- eller bestyrelsesmøde?

Hvis ja, skal du bestille en konkurrentanalyse fra FAQTUM.

I disse tider kan det være vanskeligt at afgøre, hvor godt det egentligt går for selskabet. Svaret fåes kun ved at sammenligne sig med de virksomheder man konkurrerer med.

Vores konkurrentanalyse er et 30-36 siders dokument, hvor regnskabs- og nøgletallene til en udvalgt virksomhed nøje bliver sammenlignet med sine nærmeste konkurrenter. 

Som kunde bestemmer du selv, hvilke konkurrenter din virksomhed skal sammenlignes med. Du kan vælge op til fem virksomheder – så længe de har officielt tilgængelige regnskaber.

Analysen fokuserer primært på sidste regnskabsår – men sammenligner også udviklingen fem år tilbage. 

Analysen kårer den bedst performende virksomhed inden for områderne "størrelse", "bedst i vækst", "lønsomhed og effektivitet" samt "konsolidering".

Med en Konkurrentanalyse under armen vil du gå styrket til næste møde i bestyrelsen eller i ledergruppen

Konkurrentanalysen koster kr. 6.900 (excl moms) og kan leveres inden for 48 timer 
efter bestilling

Vis demo Konkurrentanalyse
Vis demo Brancheanalyse